Exposició virtual sobre La Festa Major

Capsalera La Festa Major

L’Oficina de Patrimoni Cultural posa en marxa l’exposició virtual “La Festa Major“, una mostra de documents d’arxiu d’ajuntaments de la província de Barcelona, formada per 103 documents procedents de 36 arxius municipals. 

Amb aquesta mostra es pretén posar a l’abast de tothom, interessats, investigadors i ciutadans en general, els documents d’arxius municipals de poblacions menors de 10.000 habitants que són gestionats pels arxivers itinerants del Programa de Manteniment de la Xarxa d’Arxius Municipals, que coordina l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona.

Enllaç a l’exposició 

Més informació: Oficina de Patrimoni Cultural Diputació de Barcelona. Tel. 934 022 566 / Fax 934 022 825

Deixa un comentari