VII Festival Internacional de Cinema de Cerdanya a la 6ª Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic

VIIFestival.Cerdanya. pngData: Diumenge 31 de juliol de 2016 a les 18 h.
Lloc: Museu Cerdà (C/Higini de Rivera, 4 ), Puigcerdà

VII Festival Internacional de Cinema a la 6ª Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic

Acte inaugural  Diumenge 31 de juliol a les 18 h.
18.05 Sessió etnogràfica -documental
Història d’un futur Dir. Marc Clarió i Bernat Garrigós, 2015 (60’) Documental basat en 8 entrevistes realitzades a persones que tenen entre 71 i 94 anys i que han mantingut al llarg de la seva vida alguna mena de compromís professional o polític. La idea va sorgir de la pròpia necessitat vital d’aquestes persones de transmetre la seva experiència, la seva opinió i la seva reflexió sobre el moment històric i excepcional que Catalunya viu en aquest moment.

19.30 Curtmiratges

Fins al dissabte 6 d’agost, cada tarde i nit, i de manera gratuïta es projectaran fins a 22 sessions de projecció i que són: Etnogràfica – Documental (en col·laboració amb l’Institut Ramon Muntaner i integrant dins la Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic), Paisatge – Documental (en col·laboració amb l’Observatori del Paisatge de Catalunya), Fusió – Documental, Infantil, Films catalans i en català, Internacional VOS, Curt-TECA (maridatge de curtmetratges i gastronomia local), Cinefília (una sessió diària destinada al passi d’un llargmetratge), Curtmiratges (en col·laboració amb el festival homònim), , Especial, Golfa, Cap de Setmana i Sessió del Públic.

Per a més informació: http://filmcerdanya.cat/

Organitza: Grup de Recerca de Cerdanya i Cerdanya Film Commission
Amb la col·laboració de:Ajuntament de Puigcerdà, Tallahassee, Armenoil, SED Seveis i Distribució, Cerdanya Resort. Swett Events, Cultura Alternativa, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Institut Ramon Muntaner.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari