Darrers dies d’inscripció a les Jornades Art i Salut a Sant Feliu de Guíxols

art-i-salut-post

Les Càtedres de la Universitat de Girona Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural i la de Ciències i Humanitats Dr. Bofill juntament amb el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols us conviden a participar en unes activitats a l’entorn d’Art i Salut.

Tant en els continguts de la Jornada com en la visita comentada al Museu de Montserrat, el plantejament va des d’una mirada als sants taumatúrgics o curadors, la imatge del metge o de la malaltia a través de l’art, com d’experiències que utlitzen l’art com a mètode terapèutic.

La inscripció a la Jornada és gratuïta i per a la visita a Montserrat, hi ha diferents opcions, depenent si es tria el transport en autobús o en cotxe particular, amb dinar inclòs o sense. Esperem que el programa us resulti ben engrescador:

Deixa un comentari