El cineclub Vic acull una sessió de la Mostra de Cinema Etnogràfic

mailing-vicPer tercer any consecutiu, la Mostra de Cinema Etnogràfic organitzada des del Museu del Ter, programa una sessió en col·laboració amb el Cineclub Vic. En aquesta ocasió es tracta de “Rams (El valle de los carneros)”, una pel·lícula islandesa premiada a Cannes i a la Seminici de Valladolid.

El Gummi i el Kiddi són dos germans pastors que viuen a una zona remota d’Islàndia. No es parlen des de fa 40 anys però quan el perill s’acosta als seus ramats, hauran de superar les seves diferències pel bé de la supervivència d’allò que tenen en comú: la seva forma de vida. A Islàndia les ovelles eren (i encara ho són) animals gairebé sagrats. El director Grimur Hákonarson signa una història aparentment senzilla sobre la vida d’uns pastors però que amaga un relat sobre l’existència i les relacions humanes.

Data: Dimarts 27 de setembre de 2016 a les 22h

Lloc. Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46. Vic.

Per a més informació: www.museudelter.cat – 93 8515176 – info@museudelter.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s