La Peña Flamenca de Manlleu, a la Mostra de Cinema Etnogràfic

mailing-5El barri de l’Erm va néixer allunyat del nucli urbà de Manlleu a partir de la dècada de 1950. La veritable eclosió del barri, però, es va produir amb la implantació dels nous blocs plurifamiliars com a resposta a una demanda massiva d’habitatge per part d’una població que arribava a la vila, la majoria procedents d’Andalusia, amb pocs recursos econòmics. Poc després es va constituir l’Associació de Veïns de l’Erm i uns anys després, concretament el 1986, es va crear la Penya Flamenca de Manlleu. El documental d’Aina Nuñez, permet fer un recorregut pels trenta anys d’història d’aquesta entitat, un bon reflex de la cultura popular de Manlleu. La sessió comptarà amb la presència de la directora, Aina Núñez.

Data: Divendres 30 de setembre a les 20h

Lloc: Museu del Ter. Passeig del Ter, 2. Manlleu

Per a més informació: www.museudelter.cat – 938515176 – info@museudelter.cat

Amb la col·laboració de la Peña Flamenca de Manlleu

Leave a Reply