La torneria de la vall del Ges, protagonista de la Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic

mailing-7Durant la dècada de 1980, les torneries de la Vall del Ges es trobaven en bon un moment. Desenes de petites i mitjanes empreses lluitaven per mantenir-se en un mercat que aviat canviaria. Són anys de posada en valor del sector i, alhora, també hi havia la voluntat de mirar cap a la tradició per no perdre un treball artesà molt arrelat al territori.

Les filmacions projectades reflecteixen la gran diversitat de tallers de la contrada i el seu arrelament històric, així com algun publireportatge on entre d’altres empreses es parla de can Rosset, torneria dedicada a la producció i fabricació dels ninots de Walt Disney. La presentació anirà a càrrec de Gerard Verdaguer, director del Museu de la Torneria.

Data: Dijous 6 d’octubre de 2016 a les 20h

Lloc: Museu de la Torneria. c/ de la Pau 12-14. Torelló

Per a més informació: www.museudelter.cat – 938515176 – info@museudelter.cat

Deixa un comentari