La Mostra de Cinema Etnogràfic arriba a la Vall d’en Bas

mailing-8Dones de la Vall és un documental de memòria etnològica que es troba narrat en primera persona per dones de la Vall d’en Bas. Un grup conformat per diferents edats i professions que exposa, des d’una mirada de gènere, la reflexió dels següents punts temàtics: el treball, l’educació formal i la tradició oral, els rols socials, el camp i la parcel·lària i les arts i la vida cultural. És, per tant, un recull de memòria col·lectiva que explica la manera de viure a pagès abans, durant i després de la transformació econòmica del nostre territori cap a l’economia globalitzada. La presentació anirà a càrrec de Xevi Collell (tècnic de cultura, patrimoni i comunicació de la Vall d’en Bas).

Data: Divendres 7 d’octubre de 2016 a les 20h

Lloc: Can Trona – Centre de Cultura i Natura

Per a més informació: www.museudelter.cat – 938515176 – info@museudelter.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s