Imatges històriques de Roda, a la Mostra de Cinema Etnogràfic

mailing-9En el marc de la Mostra de Cinema Etnogràfic, el Museu del Ter en col·laboració amb el Museu Arqueològic de l’Esquerda  i l’Arxiu de la Memòria Històrica de Roda de Ter  presenten un conjunt de petites pel·lícules que  mostren diferents moments cabdals per a la història de la segona meitat del segle XX a Roda de Ter: a nivell cultural la presentació del Gegants , l’any 1952; a nivell urbanístic, el lliurament de claus del nou barri de cases de la Cooperativa, en els primers anys de la dècada dels seixanta;  a nivell educatiu, la inauguració de les instal·lacions de l’Escola Llar, a l’escola de monges Dominiques de l’Anunciata, en presència de la seva mecenes, la Sra. Tecla Sala Miralpeix i finalment, unes imatges del riu Ter que va canviar de fesomia amb la posada en funcionament del Pantà de Sau, l’any 1963. La presentació anirà a càrrec de Maria Ocaña, directora del Museu Arqueològic de l’Esquerda.

Data: Dissabte 8 d’octubre de 2016 a les 19h

Lloc: Museu Arqueològic de l’Esquerda 

Per a més informació: www.museudelter.cat – 938515176 – info@museudelter.cat

Deixa un comentari