Reunió de pastors, cinema etnogràfic a Ripoll

mailing-10Amb aquest títol, la Mostra de Cinema Etnogràfic organitzada des del Museu del Ter arriba a Ripoll. L’any 2010, en motiu d’elaborar un reportatge que il·lustrés l’ofici de pastor al s.XXI, es va fer una primera trobada de pastors a la seu, encara per acabar, del museu etnogràfic de Ripoll. D’aquesta primera reunió amb els cinc protagonistes (Joan Picas, Martí Vila, Maurici Camprubí, Ramon Bach i Ramon Turrats), en va sortir la necessitat de tornar a Pla d’Anyella, tal i com els folkloristes de Ripoll ho havien fet l’any 1923, per conèixer l’ofici de pastor, així com la seva evolució i l’estat actual de temes relacionats amb la pastura, l’ovella i la transhumància. La sessió compta amb la col·laboració del Museu Etnogràfic de Ripoll i la presentació anirà a càrrec de la seva directora, Roser Vilardell.

Data: dissabte 15 d’octubre de 2016 a les 19h

Lloc: Museu Etnològic de Ripoll. Plaça de l’Abat Oliba s/n, Ripoll

Per a més informació: www.museudelter.cat – 938515176 – info@museudelter.cat

Deixa un comentari