“Caçadors de cançons”, última parada de la Mostra de Cinema Etnogràfic del Museu del Ter

caçadorsL’Ateneu de Manlleu, en col·laboració amb el Museu del Ter i en el marc de la 6ª Mostra Internacinal de Cinema Etnogràfic de Catalunya proposa una jornada per a conèixer i divulgar aquelles iniciatives que, impulsades per persones a títol individual o col·lectius, serveixen per a la preservació del patrimoni musical oral als Països Catalans, fent especial incidència al Principat. La jornada «Caçadors de Cançons» vol mostrar la riquesa i diversitat d’iniciatives que hi ha en aquest camp i fomentar l’intercanvi d’opinions i coneixements i el debat entre les persones interessades en aquesta temàtica. La jornada també vol facilitar que persones que han treballat en aquest camp puguin entrar amb contacte, unir sinergies i generar nous processos.

Consulteu el programa de la jornada!

Data: Dissabte 29 d’octubre a partir de les 10h

Lloc: Ateneu de Manlleu. Carrer Enric Delaris, 59

Per a més informació: www.museudelter.cat – 938515176 – info@museudelter.cat

 

 

Deixa un comentari