L’exposició ‘Gavarres, zona d’interès etnològic’, a La Bisbal d’Empordà

614gDes del 4 de novembre fins al 8 de gener l’exposició ‘Gavarres, zona d’interès etnològic’ es podrà visitar a La Bisbal d’Empordà.  Es tracta d’una exposició formada per 35 fotografies d’Ernest Costa i Savoia a l’entorn del patrimoni etnològic de les Gavarres. Ernest Costa, excursionista incansable dels Països Catalans, va començar a trepitjar les Gavarres als anys 80. Gràcies a la seva càmera, avui comparteix amb l’espectador les seves experiències i visions del massís, tot compaginant-se amb imatges d’arxiu, autèntics testimonis de patrimoni que avui dia ja no existeix. Per això, un dels objectius de l’exposició és fer visible l’invisible.

La producció de l’exposició ha anat a càrrec del Consorci de les Gavarres, el qual ha comptat amb el suport econòmic del Departament de Cultura de la Generalitat de Cataluny

Horari  de l’exposició serà dijous de 17h a 20h, divendres i dissabte de 10h a 13h i de 17h a 20h, diumenges i festius de 10h a 14h   (dilluns, dimarts i dimecres tancat).

Deixa un comentari