Nou butlletí de l’Inventari del Patrimoni Immaterial de les Terres de l’Ebre

_dsc0397S’ha editat el número 4 del butlletí digital L’Immaterial, corresponent al mesos de setembre i octubre de 2016. A través d’aquest butlletí, com en el cas dels tres anteriors, recull les notícies s’informa els subscriptors de les activitats que es van desenvolupant entorn de l’Inventari del Patrimoni Inmaterial de les Terres de l’Ebre, així com de l’evolució del propi inventari que actualment ja compta amb diversos elements registrats a la pàgina web que són consultables per tothom que ho desitgi.

El quart número informa sobre la importància de la participació ciutadana en l’elaboració de l’Inventari. També explica que ja són 40 els elements publicats a la web de l’IPCITE i com ha anat la campanya a Instagram sobre les Festes Majors a les Terres de l’Ebre. Finalment, també hi ha una notícia sobre l participació de l’IPCITE en un projecte del Museu de Tortosa per elaborar una exposició sobre la tradició de la música popular a l’antiga diocesi de Tortosa.

El podeu consultar i descarregar en pdf a: http://www.ipcite.cat/ipcite/content/butllet%C3%AD-de-not%C3%ADcies-4

Deixa un comentari