“Desvetllem la memòria” del fons fotogràfic Rafael Rueda

cartell-rueda7e_baixaEl 23 de novembre de 2011 varem començar els tallers Desvetllem la Memòria del fons Fotogràfic Rafael Rueda. Aquests tallers han consistit en la documentació i catalogació de les fotografies que formen part del fons fotogràfic de Rafael Rueda.

A partir del 8 de novembre comencem una nova edició del taller. Com en les edicions anteriors la metodologia serà la mateixa. Un cop per setmana, l’equip del Museu del Ter i els participants voluntaris es reuniran al Casal Cívic Frederica Montseny on visionaran a gran format una per una les fotografies del fons, prèviament digitalitzades gràcies a en Joan Navarro, un dels voluntaris del Museu del Ter. Entre els assistents s’identificaran els llocs, persones, dates i totes les informacions que s’amaguen rere la fotografia.

A punt de començar la setena edició, les sis anteriors, amb 88 sessions i 1.531 participants, han permès documentar 15.087 fotografies en el marc d’una activitat que podríem qualificar com a catalogació col·lectiva i dinamització de l’arxiu fotogràfic d’aquest fotògraf manlleuenc.

Data: primera sessió dimarts 8 de novembre a les 15.30

Lloc: Casal Cívic Frederica Montseny. Avinguda Puigmal, 137. Manlleu

Per a més informació: www.museudelter.cat – info@museudelter.cat – 938515176

Deixa un comentari