Cultura Viva 2016. IV Jornada de presentació de la recerca etnològica a la Catalunya Central

culturaviva_manlleu_programa_v500_baixaLa jornada “La recerca etnològica a la Catalunya Central” forma part del programa Cultura Viva, que és una iniciativa de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial i té com a objectiu comunicar els resultats de les recerques científiques sobre temes etnològics que es fan a Catalunya. Cultura Viva retorna així a les comunitats que han estat objecte d’estudi els coneixement que elles mateixes han contribuït a crear. El programa es desenvolupa, al llarg de l’any, per tot el país.

La jornada es farà el proper 19 de novembre al Museu de la Torneria de Torelló i ha estat organitzada conjuntament entre el Museu de la Torneria i el Museu del Ter. A la jornada de la Catalunya Central s’exposaran recerques de temàtiques etnològiques diverses realitzades a les comarques d’Osona i el Ripollès. La jornada és gratuïta i està adreçada als investigadors, però també a totes les persones que poden tenir interès en la recerca etnològica de la Catalunya Central.

Data: Dissabte 19 de novembre a les 9.30h

Lloc: Museu de la torneria. c/ de la pau, 12-14. 08570 Torelló

Inscripcions gratuïtes: info@museudelter.cat – info@museudelatorneria.cat – 938515176

 

Deixa un comentari