Indumentària local de fa més d’un segle a la Ràpita

image-dones-rapitenquesEn aquest cas a Sant Carles de la Ràpita, l’exposició itinerant del Museu de les Terres de l’Ebre “El vestit tradicional al Montsià” fa un recorregut per la indumentària, peces de vestir i complements masculins, femenins i infantils, amb els que la gent de la comarca s’abillava al tombant dels segles XIX i XX.

Per tal d’ampliar el seu contingut, apropant-lo més a la realitat local, l’organització ha fet una crida prèvia, sol·licitant la col·laboració dels veïnat per tal que cedeixin peces i fotografies antigues, que mostren dins l’exposició com es vestia la gent de La Ràpita durant el primer quart del segle passat.

Aquest fet i una petita recerca prèvia ha permès identificar alguns trets propis de la indumentària que feien servir els pagesos i mariners rapitencs, tant de forma quotidiana com per a mudar.

Organitzen: Museu de les Terres de l’Ebre, Ajuntament d´Amposta, Consell Comarcal del Montsià, Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita

Dates: del 16 de febrer al 9 d’abril del 2017

Lloc: Museu de la Mar de l’Ebre. Carrer Bisbe Aznar, 79, 43540 Sant Carles de la Ràpita

Horari: de dimecres a diumenge d’11h a 14h i de 16h a 19h

Més informació: Museu de la Mar de l’Ebre Tel. 673 522 901 / 673 522 902 www.museuterresebre.cat    info@museuterresebre.cat

Deixa un comentari