Concurs de Fotografia de la Pedra Seca Torrebesses 2017

La pedra seca en viu és el tema de la novena edició del Concurs de Fotografia de la Pedra Seca de Torrebesses (Segrià), per a imatges que mostrin aquelles qualitats de la pedra que fan que esdevingui un patrimoni molt estimat i valorat per la seva gent. Cada persona pot presentar com a màxim tres fotografies de 20x30cm. Aquestes podran ser reproduïdes de forma gratuïta en qualsevol de les botigues de fotografia Fotollum. Es presentaran muntades en cartró-ploma  de 40x50cm. 

Les fotografies es podran presentar a l’Ajuntament de Torrebesses , al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca  o qualsevol de les botigues Fotollum, fins el dia 24 d’Abril de 2017. El jurat el formaran professionals de l’arquitectura, la història i la fotografia.

Adrià Noguero 1r premi PEDRA SECA
Imatge guanyadora d’un 1r premi anterior. Autor: Adrià Noguero.

Primer premi. 250€ +75€ en material fotogràfic de qualsevol centre Fotollum.

Premi de temàtica local. (fotografies amb construccions situades al terme municipal de Torrebesses). 250€ + 50€ en material fotogràfic de qualsevol centre Fotollum.

Segon premi. 100€ + 25€ en material fotogràfic de qualsevol centre Fotollum.

Tercer premi. 75€.

Totes les persones que també pugin la fotografia a l’Instragam del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, entraran en el sorteig de dues entrades al CIPS més vermut. Per participar ho han de penjar a la xarxa social amb el hashtag #CIPSTorrebesses

Premi Local 2016 Tente Manzano Pedra seca. Guardem aigua
Imatge: Premi Local 2016. Autor: Tente Manzano.

Els premis es lliuraran el 7 de maig de 2017 al migdia al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses. Llavors s’inaugurarà l’exposició amb les millors fotografies del concurs. Per més informació: centrepedraseca@gmail.com

 

 

Deixa un comentari