Palamós celebra una nova edició del Terra de Mar, el festival mariner de la Costa Brava

Palamós Terra de MarL’edició d’enguany del Palamós Terra de Mar se celebrarà els dies 13 i 14 de maig de 2017 amb el paisatge i el patrimoni natural com a protagonistes. Identificar, observar, conèixer i posar en valor els elements culturals i naturals d’aquest paisatge és la guia d’aquesta edició del festival, que parteix de la idea que el nostre litoral no pot ser interpretat sense tenir en compte l’acció humana. L’espai natural i cultural es fonen un amb l’altre i conformen el nostre paisatge. Així, el paisatge marítim és el resultat de la interrelació entre les comunitats assentades ran de mar i l’explotació del medi, un lligam amb el territori que deixa petja, que conforma un patrimoni valuós i que és senyal de identitat.

Conservar i difondre aquest llegat és una tasca de tots. Per això el Terra de Mar proposa una aproximació a conèixer millor aquest tram de costa a través de l’experiència de la navegació i d’un extens programa d’activitats adreçat a tots els públics. Els participants podran navegar en tot tipus d’embarcacions i conèixer dels del mar els valors paisatgístics, naturals i culturals del litoral palamosí, fins i tot el submergit gràcies al catamarà amb fons de cristall amb capacitat per a més de 250.

I durant tot el cap de setmana es podrà gaudir de la cuina marinera, dels jocs tradicionals, de l’espai lúdic mariner, d’activitats esportives, d’exposicions i de concursos a través d’Instagram; tot en l’ambient festiu que caracteritza aquesta esdeveniment i que enguany celebrarà la seva 11a edició.

Deixa un comentari