Nova convocatòria d’ajuts a la recerca etnològica a les Terres de l’Ebre

ajuts2017 - copiaEls Ajuts a la recerca etnològica que impulsa, des del 2001, el Museu de les Terres de l’Ebre, en qualitat d’Antena de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial (OPEI), tenen per objectiu donar suport a les entitats i investigadors interessats en la recerca i la recuperació d’aquest àmbit del patrimoni.

Les bases els destinen als ens locals i les institucions i entitats dels municipis pertanyents a les Terres de l’Ebre que formen part del Consorci del Museu. Les recerques proposades cal que siguin originals i inèdites, i relacionades amb qualsevol aspecte del Patrimoni etnològic de les Terres de l’Ebre.

El termini de presentació de propostes finalitza el proper 19 de novembre. El jurat de la convocatòria valorarà sobretot els projectes que vinculin la recerca a un projecte de gestió i difusió del patrimoni etnològic, és a dir, a l’aplicació dels resultats obtinguts, significativa i d’interès per al territori.

La dotació de cadascun dels dos Ajuts que es concediran és de 1.200€.

Els projectes guanyadors disposaran d’un any per desenvolupar el treball de recerca i comptaran amb l’assessorament i el suport tècnic del Museu de les Terres de l’Ebre. L’adjudicació de l’ajut, es formalitzarà mitjançant un conveni signat a l’efecte entre l’entitat adjudicatària i el Consorci del Museu.

Més informació: Museu de les Terres de l’Ebre. C/Capità 34, 43870 Amposta www.museuterresebre.cat 977 702 954

Leave a Reply