Trobada de recerca sobre terrissa del Pirineu

10ns Tallers Memòria OralArran de les diverses recerques i estudis sobre la terrissa del Pirineu que actualment s’estan desenvolupant, ens sembla encertat dedicar una jornada sobre aquest tema i treballar aspectes com la metodologia de la recerca oral, establir contactes entre diversos investigadors, treballar-ne els mètodes de documentació, etc.

Emmarcada dins dels 10ns Tallers i Jornades de Memòria Oral, la Trobada de recerca sobre terrissa del Pirineu te com a objectiu activar una línia de coordinació que ajudi, en un futur, a treballar conjuntament l’àmbit de la terrissa del Pirineu.

Data: Divendres 3 de novembre de 2017.
Lloc: Quadra de Casa Gassia, Ecomuseu de les Valls d’Àneu.

Programa:

11’00 h. Presentació i rebuda dels participants.

11’30 h. Taula rodona L’estudi de la terrissa Popular al Pirineu, a càrrec de Ramon Abelló (estudiós de la ceràmica),  Miquel Espot (estudiós de la ceràmica), representant de l’Associació Catalana de Ceràmica, Joan Santanach (estudiós de la ceràmica), Oriol Saula (Tècnic del Museu Comarcal de l’Urgell), Josep Tugues (Tècnic de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu). Modera Jordi Abella (Director de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu)

13’00 h. Debat i elaboració de conclusions.

14’00 h. Dinar

17’00 h. Visita als fons de reserva de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu.

19’00 h. Inauguració de l‘exposició Terrissa del Pallars i la Ribagorça i presentació del catàleg, a càrrec dels seus autors Ramon Abelló i Miquel Espot, i d’Eva Perisé (Museu Hidroelèctric de Capdella-Ajuntament de la Torre de Capdella).
Inscripció gratuïta. Podeu trucar al 973626436 o enviar un correu a jtugues@ecomuseu.com

Organitza: Ecomuseu de les valls d’Àneu, Generalitat de Catalunya, Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial, IDAPA, i Museu Hidroelèctric de Capdella.

Deixa un comentari