Exposició sobre la Fira de Santa Llúcia a Barcelona

Casa dels Entremesos, Barcelona
Pl. de les Beates 2, Barcelona
Inauguració: 30 de novembre de 2017, a les 20h
Exposició oberta de l’1 de desembre de 2017 al 5 de febrer de 2018

expo_santa_lluciaAquest dijous 30 de novembre a les 20 hores l’Associació de Festes de la Plaça Nova inaugura l’exposició ‘Perquè avui és Santa Llúcia… pels volts de la plaça Nova…’, que es podrà visitar a la Casa dels Entremesos fins el proper 5 de febrer (entrada gratuïta | oberta de dimarts a dissabte de 10 a 13 i de 16 a 19 hores; i diumenges i festius d’11 a 14 hores). L’exposició pren com a fil argumental la Fira de Santa Llúcia al barri de la Catedral des de la perspectiva de l’ocupació de l’espai urbà com a espai de socialització. Se centra sobretot en les experiències dels veïns i les veïnes del barri i també repassa les transformacions urbanístiques, que afecten la Fira i tenen una incidència dramàtica en la vida del barri de la Catedral, «el Barri Perdut».

La programació de Nadal de la Casa dels Entremesos inclou també altres activitats. Entre elles, una conferència de l’antropòleg Jordi Montlló i Bolart amb el títol ‘Reconstrucció de la Fira de Santa Llúcia: d’un passat brillant a un futur incert’ que tindrà lloc dijous 14 de desembre a les 20 hores.

Per a més informació: invitació a la inauguració| programació de Nadal de la Casa dels Entremesos | 93 268 35 31 | associaciofestesplassanova@gmail.com

Deixa un comentari