Maria, trenta-un santuaris

RODRÍGUEZ VILAGRÁN, Ángel (2018) Maria, trenta-un santuaris. Barcelona, Claret, 146 p.

Aquest llibre pretén mostrar la devoció mariana al nostre país a través de les advocacions que es veneren arreu de les diòcesis amb seu a Catalunya. S’ha fet una tria intentant que fossin llocs amb prestigi quant a la història i a la devoció, i que representessin a cadascuna de les deu diòcesis. També hi trobareu les dades històriques més importants, les tradicions populars que els envolten, els goigs i les 31 imatges marianes en color.

Els trenta-un santuaris esmentats en el llibre (advocació, població, comarca, diòcesi):

Presentacions:

– Barcelona, dimecres 18 d’abril a les 7 de la tarda, a la Sala Claret de la Llibreria Claret (c/ Llúria, 5). El presentarà el pare claretià i professor de bíblia, el P. Anton M. Vilarrubias; introducció a càrrec de Mn. Jaume Aymar, doctor en història de l’art.
– Girona, dijous 24 de maig a 2/4 de 8 del vespre, a la Llibreria Empúries (c/ Álvarez de Castro, 6). La presentació anirà a càrrec de Mn. Martirià Brugada, llicenciat en Història; oferirà unes paraules finals el bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo.

 

Deixa un comentari