El blog etnologia.cat arriba a les 2.000 entrades

Resultat d'imatges de 2000L’1 d’abril de 2011 va néixer etnologia.cat, el blog del llavors Observatori per a la Recerca Etnològica de Catalunya, el qual donava continuïtat al blog Nusos de Xarxa, creat per Carrutxa amb la mateixa finalitat. En aquest període l’Observatori ha doblat el nombre d’entitats que l’integren (ha passat d’onze a vint-i-dos) i ha canviat de nom, per passar a dir-se Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial. Durant tot aquest temps el blog ha donat difusió a les activitats de la xarxa i de tots aquells esdeveniments relacionats amb el patrimoni etnològic que es donen a Catalunya. El seu funcionament, basat en les aportacions de les diferents entitats que l’integren, s’ha revelat com una fórmula d’èxit que ha aconseguit un dels principals objectius marcats: conèixer de manera puntual i detallada l’actualitat sobre el patrimoni etnològic al nostre país. Actualment el blog etnologia.cat és un dels més dinàmics de tots els que integren la plataforma de blogs de la Generalitat de Catalunya.

Una resposta a “El blog etnologia.cat arriba a les 2.000 entrades

 1. PER MOLTS POST MÉS!

  ______________________________________________________________________

  Cristina Farran ­­[llaç groc]
  Servei de Promoció i Dinamització
  Direcció General de Cultura Popular i
  Associacionisme Cultural
  Plaça Salvador Seguí , 1-9, 2a planta (Edifici Filmoteca)
  08001 Barcelona
  Telf. 93 567 10 59 | Fax 93 316 28 70
  cfarran@gencat.cat | http://www.gencat.cat

  Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

  Abans d’imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.

Leave a Reply