8a Mostra de Cinema Etnogràfic 2018 a Sant Vicenç de Torelló

mailing_manlleu2018-1_svtAquest és el sisè any consecutiu que el Museu del Ter, conjuntament amb altres entitats del país, organitza la mostra, que combina filmacions amateurs antigues amb documentals i pel·lícules de ficció, relacionades amb la recerca i el patrimoni etnològic, sota el denominador comú de ser, d’una manera o altra, testimonis de formes de vida que es donen en la nostra societat.

L’edició d’enguany organitzada des del Museu del Ter s’inicia a Sant Vicenç de Torelló amb la projecció d’ “Una mirada al fons audiovisual de Rossend Ferrer i Codolosa”. Veí d’aquesta població, que va dedicar bona part del seu temps lliure a enregistrar imatges del seu poble estimat. Recordat per tothom rere la càmera de filmar, la sessió farà un tastet d’algunes de les moltes hores enregistrades amb Sant Vicenç sempre com a protagonista. Presentació a càrrec de Glòria Soy, néta de Rossend Ferrer.

Data: Dijous 30 d’agost de 2018  a les 21h

Lloc: Plaça de l’ajuntament de Sant Vicenç de Torelló (a l’aire lliure)

Per a més informació: www.museudelter.cat – 938515176 – info@museudelter.cat

Deixa un comentari