►Show cooking inaugural a càrrec de Judit Solé de Ca l’Àngel a les 8.45 h del matí, seguit d’un esmorzar popular de forquilla
►El vis a vis entre els caps de colla, cloenda a l’hora del vermut
El 8è Simposi Casteller de Catalunya intentarà definir els valors del fet casteller, un mot del qual se’n parla molt però que té poca concreció, així com abordar el lideratge que exerceixen els caps de colla. Les taules rodones seran moderades pels periodistes Xavier Graset, director del programa Més324, i Jordi Andreu, analista del programa 3 rondes de Catalunya Ràdio. Entre els ponents, a més de castellers, figuren persones procedents de diferents àmbits com l’empresarial, l’esportiu, el del coaching, l’històric, o l’associatiu, així com d’altres manifestacions del patrimoni immaterial, com és el cas dels capatassos de les germandats de la Setmana Santa de Sevilla. Hi destaca la presència de la “Hermandad de la Candelaria”, que comparteix advocació amb la ciutat de Valls.
La Fira de Santa Úrsula també retrà homenatge al desaparegut cuiner vallenc i també casteller Àngel Solé Guasch, gran ambaixador de la ciutat i dels calçots. Per això, el show cooking d’obertura del Simposi estarà protagonitzat per Judit Solé, la seva germana, que presentarà un dels plats protagonistes dels esmorzars de forquilla, la sípia amb mandonguilles, que podrà ser tastada popularment com a inici de la jornada del dissabte 20.
No és necessària inscripció prèvia
Consulta el programa complet:
- http://www.valls.cat/images/2018/PDFS/programa-Santa-Ursula2018.pdf
- https://issuu.com/culturavalls/docs/programa_per_web
- Descarrega’l al mòbil gratuïtament amb la Valls APP
Simposi adherit a: