Projecció i debat sobre el documental etnogràfic: WÁSI (veure)

Dilluns 26 de novembre a les 18.30h.

Organitza: IVAC-Antropologia, imatge, cultura visual, Institut Català d’Antropologia (ICA)

A càrrec de: Sebastián Gómez Ruiz (director del documental)

Lloc: Museu Etnològic i de Cultures del Món-Montcada, carrer Montcada 12, Barcelona.
Entrada lliure

Wási (veure-hi) és una història sobre el fet de veure-hi (i veure’s) en un dia de la comunitat Arhuaca de Kutunzama (Magdalena, Colòmbia). De la mà del realitzador Arhuaco Amado Villafaña, ens endinsem en què significa “veure-hi” per als Arhuacos. A partir del visionat de fotografies i pel·lícules, el film ens apropa a com s’ha representat visualment des de fora al poble Arhuaco i quina és la interpretació que Amado té d’aquestes representacions, en un exercici sobre l’acte de “veure-hi”, “veure’s” i “representar-se”.

26_11_2018 Projecció i debat WAHI ok

Deixa un comentari