Tàndem artesania/disseny. Visions singulars. Espart

cartell_espart_2019 (1)

.

 

Museu de la Pauma

de Mas de Barberans

Clavell, 52

26 i 27 de gener

 

El Museu de la Pauma vol continuar explorant els punts d’encontre entre artesania i disseny i aquest 2019 posarà en marxa un projecte d’investigació que té per objectiu trobar noves aplicacions a les fibres vegetals. L’espart i el vímet seran les dos fibres protagonistes, es sumaran a la pauma, natural o tintada, per buscar possibles hibridacions.

El projecte s’anomena Tàndem artesania/disseny, visions singulars. S’han programat dos caps de setmana intensius, el primer, el del, 26 i 27 de gener i el segon, el del, 30 i 31 de març, en els quals un dissenyador i un artesà compartiran vivències i coneixements per experimentar i trobar nous camins per a les fibres vegetals.

Aquestes sessions concebudes com a seminaris de treball formen part del programa Treball a les 7 comarques del Servei d’Ocupació de Catalunya i estan adreçades a professionals i estudiants del món del disseny, l’interiorisme, l’artesania i l’educació. El primer cap de setmana confluiran l’artesana Simone Simons, experta en espart, i la dissenyadora Pepa Reverter; i el segon, l’artesà Joan Farré, expert en vímet, que farà tàndem amb el dissenyador Curro Claret.

El període d’inscripció per al seminari de l’espart és del 15 al 20 de gener (ambdós inclosos). Al març s’obrirà el període d’inscripció per al seminari del vímet.

 

 

Leave a Reply