El celler Albet i Noya recupera una de les seves activitats més tradicionals, el curs de marges de Pedra Seca, el dilluns 4 i el dimarts 5 de març. Serà una formació intensiva de dos dies adreçat tant a professionals com a d’altres persones interessades. La formació anirà a càrrec de dos mestres margeners de l’Escola Mallorquina , Pep Sastre i Jaume Sitges, que es desplaçaran al Penedès per formar nous professionals i recuperar així les antigues terrasses de les vinyes de coster d’Albet i Noya. Les places estan limitades a 20 persones i es dividiran en dos grups en funció del nivell.
El lloc on es farà la formació es coneix com “la vinya de’n Fanio” i és un exemple representatiu de les muntanyes d’Ordal pel que fa a l’ús de marges de pedra seca. El curs coincidirà amb la missió inversa que organitza Qalidés i la DO Penedès on es vol mostrar les excel·lències de la denominació a 50 professionals sommeliers i periodistes de renom i que visitaran els treballs de recuperació dels marges de pedra seca.
INFORMACIÓ DEL CURS
Dies: 4 i 5 de març de 2019
Lloc: Can Milà de la Roca. Lavern-Subirats
Horari: de 8 a 18h. (aproximadament)
Preu: 60 euros
Material necessari: un martell especial per picar pedra, guants i ulleres de protecció.
Informació i reserves: comunicació@albetinoya.cat o al telèfon 938994812