La cuina dels pescadors de Palamós, protagonista de “Mestres dels fogons”

Mestres dels fogons és una activitat inclosa en el programa Memòria Viva del Museu de la Pesca, destinada a divulgar la cuina tradicional de la gent de mar. La nova sessió de l’activitat, el dissabte 20 d’abril (Espai del Peix, 12:00 h) estarà dirigit per diferents pescadors de Palamós, certificats amb el títol MasterPeix, que transmetran tot el seu coneixement al peu dels fogons de la barca de pesca. Per això proposaran plats del receptari tradicional del port palamosí; receptes econòmiques, saboroses, saciants i nutritives.

Organitzen el Museu de la Pesca, Espai del Peix i la Càtedra d’Estudis Marítims, amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Palamós i l’Associació Amics del Museu de la Pesca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s