V Congrés Internacional Patrimonis Alimentaris, turismes i sostenibilitats

Publicat el programa provisional del V Congrés Internacional Patrimonis Alimentaris, turismes i sostenibilitats, organitzat per l’Observatori de l’Alimentació (Universitat de Barcelona) i la Fundació Alícia, que es celebrarà del 18 al 21 de juny de 2019 a Barcelona.

La present edició del Congrés pretén abordar el patrimoni alimentari en la seva relació amb el turisme i la sostenibilitat. El patrimoni alimentari, com el “patrimoni” en general, ha estat considerat tant com una construcció socio-cultural, amb capacitat per representar simbòlicament una identitat, com una indústria de valors afegits. La lògica político-cultural respon a una voluntat de recuperar el que, havent desaparegut o estar en procés de desaparèixer, ha estat considerat una manifestació identitària; la lògica mercantil s’inclina per patrimonialitzar el que és susceptible de convertir-se en mercaderia, sigui per la seva dimensió d’espectacle o d’objecte consumible.

Programa Provisional_Patrimonios Alimentarios.pdf

Normas para presentaciones- CAST-ENG.pdf

+ info: http://www.ub.edu/odela/v-congres-internacional-patrimonis-alimentaris-turismes-i-sostenibilitats/

logo-definitiu_alta-resolució

Leave a Reply