I Jornades anuals d’oficis i arquitectura tradicional als Ports

Ecomuseu dels Ports
C. de Picasso, 18, Horta de Sant Joan
6 i 7 de juliol

Cicle de conferències, tallers i activitats a l’entorn de l’arquitectura tradicional i el patrimoni immaterial, un interès derivat del projecte Mas de Burot, recentment reconegut en els premis d’Arquitectura Tradicional Toni Cobos 2018.

Els actes són d’accés lliure i gratuït. El dissabte 6, a l’Ecomuseu dels Ports, es faran diverses xerrades durant el matí i la tarda, on diferents especialistes d’aquest àmbit, vinculats a entitats i institucions, exposaran els seus coneixements i experiències en un context pluridisciplinari amb enfocament arquitectònic i antropològic.

El diumenge dia 7, al Mas de Burot, es desenvoluparà l’activitat anomenada “Los habitants inesperats del Mas de Burot”, on s’identificaran rastres d’animals mitjançant una ruta guiada a l’entorn i a l’interior del mas. També es farà un taller per als més petits.

Inscripcions: Fins al dia 4 de juliol

Direcció, coordinació i inscripcions: Íngrid Bertomeu Cabrera (ingridbertomeu@gmail.com / 632 782 367) o Maite Hernández Sahagún (maiteantropologa@gmail.com / 636 679 969)

Organitzen: Ajuntament d’Horta de Sant Joan i Col·lectiu ANANT (Antropologia i Anàlisi del Territori)

Col·laboren: Parc Natural dels Ports; Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Museu de les Terres de l’Ebre; Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècncis i Enginyers d’Edificació de les Terres de l’Ebre; Centre de Documentació de l’Ecomuseu dels Ports; Construccions Ferrasprats; Escola Montsagre.

Programa detallat de les jornades

Deixa un comentari