Primera trobada de la Coordinadora de Memòria Popular a Catalunya (CEMPAC)

Museu Tèxtil de Terrassa. C. de Salmerón, 25
Dijous 10 d’octubre, 10.30 h

La Coordinadora d’Entitats sobre la Memòria Popular convida a les persones i entitats interessades en el treball i l’estudi de la Memòria Popular a una primera jornada de treball en el marc de desenvolupament d’aquesta entitat coordinadora.

Per a més informació, podeu contactar amb: cmemoriapopular@gmail.com

Vegeu també: Notícia en premsa sobre aquest tema

Una resposta a “Primera trobada de la Coordinadora de Memòria Popular a Catalunya (CEMPAC)

  1. La primavera passada va haver una primera trobada que es va considerar punt zero, i és ara a l’octubre 2019 que us convoquem a aquesta: dijous 10 d’octubre 2019, 10 h acollida, carrer Salmeron 25, Terrassa.
    (No cal haver assistit a l’anterior)
    Us hi esperem!

Deixa un comentari