Presentació del catàleg de l’exposició “Tota pedra fa paret: la pedra seca a Catalunya”

Centre Cívic de la Societat de Bonastre. C. de la Muralla, 38
Dilluns 14 de desembre, a les sis de la tarda

Presentació del catàleg de l’exposició itinerant “Tota pedra fa paret: la pedra seca a Catalunya“, que fins al proper 10 de gener es podrà veure al Centre Cívic de la Societat de Bonastre (Baix Penedès). L’acte, organitzat per l’Institut d’Estudis Penedesencs, comptarà amb la presència d’Ester Bartra, alcaldessa de Bonastre, i de Maria Àngels Blasco, directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural. Presentaran el contingut del volum Joan Roura, de l’Associació per la Pedra Seca i l’Arquitectura Tradicional, i Roger Costa, tècnic del Servei de Recerca i Protecció de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, els dos ens que han produït conjuntament aquesta exposició.

Deixa un comentari