La 11a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic arriba a Sant Feliu de Guíxols

Des del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols celebrarem la tardor inaugurant el proper mes d’octubre amb dues projeccions en el marc de la 11a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic. Feu lloc a les agendes perquè ja tenim les inscripcions obertes a les projeccions:

Divendres 1 d’octubre a les 19 h. al Tinglado del port La meva amiga la mar, el documental de divulgació científica de la Càtedra Oceans i Salut Humana de la Universitat de Girona sobre la importància de protegir els ecosistemes marins.

Dissabte 2 d’octubre a les 19 h. a la Sala Abat Panyelles del Monestir Honeyland, nominada als Premis Oscar a Millor Pel·lícula Internacional i a Millor Documental (USA 2020)

L’accés a les projeccions és gratuït, però cal inscripció prèvia. Teniu tota la informació a: https://bit.ly/11aMICESFG

Deixa un comentari