Cinema Etnogràfic al Museu de la Torneria de Torelló

L’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial, de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya organitza l’11a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic. El Museu del Ter coordina la Mostra a les comarques d’Osona i el Ripollès. La segona sessió es celebra a Torelló i vol recuperar “La inauguració de la zona esportiva de Torelló”. Una filmació de Mingo Caballeria Barcons de l’any 1967. La filmació permet veure les desfilades de les diferents entitats, el camp de futbol, les autoritats locals i el Governador civil de la província i els avions que homenatjaren l’aviador torellonenc, Manuel Colomer Llopis entre d’altres aspectes de la quotidianitat de fa cinquanta anys a la Vall del Ges.

Data: Dimecres 29 de setembre a les 19.30h

Lloc: Museu de la torneria de Torelló. Carrer de la Pau, 14. 08570 Torelló

Per a més información: www.museudelter.cat – 938515176 – info@museudelter.cat

Leave a Reply