“LO RITME DEL FANG”. Xerrada i presentació del curt documental

Quina forma adquireixen els processos de creació dels terrissaires, avui dia, a Miravet? Quin paper juguen els materials en la creació de les seves peces de ceràmica?.
Aquest curt és fruit de la recerca de ROGER SANSI (IP) i LAURA HOLGUÍNEls canterers de Miravet. Entre l’argila i els diners, un treball de camp de tall etnogràfic al municipi de Miravet durant el 2020.

Data: Diumenge 10 d’octubre de 2021 a les 10.30h. a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Miravet.

Organitza: Institut Català d’Antropologia. Col·labora: Ajuntament de Miravet. Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya-Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial i l’Institut Ramon Muntaner (IRMU). En el marc del Programa Cultura Viva 2021.


Leave a Reply