Inauguració de l’exposició del IV Seminari de Ceràmica Negra coorganitzat pel Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols i l’Escola Massana.

El material que s’hi pot veure és el treball resultant dels alumnes que van assistir-hi el curs passat, però que per motius de la pandèmia no va ser possible d’exposar. Amb motiu de la nova edició que es durà a terme properament es va posar remei a aquesta mancança forçada per les circumstàncies, i el proppassat divendres 15 d’octubre es va inaugurar l’exposició que va comptar amb la presència del director de l’Escola Massana Xavier Capmany, el representant de la Direcció General de Cultura Popular Roger Costa –atès que el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols és un centre de la Xarxa d’Etnologia de Catalunya-, el tinent d’alcalde i regidor de Patrimoni Cultural de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols J M Muñoz, la directora del Museu d’Història Sílvia Alemany, el professors participants al seminari i els artesans implicats en el mateix -Ceràmiques Marcó de Quart i Kypsela-Ricard Campos de Sant Feliu de Guíxols-. La mostra es pot veure a la sala de l’Escola Massana fins el proper 30 d’octubre

Deixa un comentari