La Mostra de Cinema Etnogràfic arriba a Taradell

Una nova sessió de la mostra de cinema etnogràfic que organitza el Museu del Ter amb col·laboració amb la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals  de la Generalitat de Catalunya, arriba a Taradell. “Josep Pujol, un campió tot terreny en motos”, ens farà retrocedir més de quaranta anys enrere, concretament a l’any 1977 quan es va proclamar campió d’Espanya de motorisme tot terreny en categoria Júnior superior a 75cc. Una modalitat que englobava el trial, el motocròs i la velocitat. Baucells va començar a competir oficialment amb 23 anys i, a banda del campionat estatal que va guanyar amb 26 anys, compta amb diferents títols en el seu palmarès. En aquestes proves, el seu pare era l’encarregat de filmar-ho. La sessió comptarà amb la presencia de Josep Pujol. Al finalitzar la projecció es farà tertúlia.

Data: Dijous 28 d’octubre  a les 19.30h

Població i lloc: Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell. Carretera de Balenyà 101. 08552 Taradell

Per a més informació: www.museudelter.cat – 938515176 – info@museudelter.cat

Deixa un comentari