Enric Sorribes serà un dels ponents de la taula rodona “La represa del patrimoni immaterial post pandèmia” del 10è Simposi Casteller de Catalunya a les Decennals de Valls

  • Les inscripcions ja estan obertes, són gratuïtes i es poden realitzar on line
Foto: Violeta Tena, El Temps

El proper dissabte 29 de gener de 2022 dins el 10è Simposi Casteller de Catalunya, organitzat en el marc de les patrimonials Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls, Enric Sorribes serà un dels ponents de la taula rodona de l’àmbit social “La represa del patrimoni immaterial post pandèmia”, que tindrà lloc de 12.30 a 14 h. a la sala d’actes del Convent del Carme, en la que coneixerem com algunes de les grans celebracions patrimonials afronten la nova era després de la crisi sanitària patida amb tristes anul·lacions.

Nascut a La Vall d’Uixó el 1976, és llicenciat en Humanitats, treballa com a tècnic de Cultura en l’Ajuntament de Betxí (la Plana Baixa). Investigador de temes d’història contemporània del País Valencià i sobre temàtica de cultura popular, guanyador del premi d’etnologia “Vicent Pau Serra i Fortuño” de l’Ajuntament de Castelló de la Plana amb el treball “Torres humanes a Castelló i les seues comarques”. És col·laborador de la revista digital “Temps de muixeranga” i els espais «La Veu de les muixerangues» del diari La Veu i «Terra de muixerangues» del diari Levante.

És membre fundador de la Conlloga Muixeranga de Castelló i actualment és president en funcions de la Federació Coordinadora de Muixerangues. Les inscripcions ja estan obertes, són gratuïtes i es poden realitzar on line. Donen accés als àmbits tècnic, social i enogastronòmic, que es poden seleccionar en el moment de realitzar la inscripció. És obligatòria la presentació del passaport covid. 

Les inscripcions ja estan obertes, són gratuïtes i es poden realitzar on line. Donen accés als àmbits tècnic, social i enogastronòmic, que es poden seleccionar en el moment de realitzar la inscripció. És obligatòria la presentació del passaport covid.

Inscripcions: https://www.cognitoforms.com/f/Rk6w7cBZAEaEdxtQ9zof7w/1

En cas que vulgueu presentar comunicacions en la sessió oberta, ompliu també el següent formulari: https://www.cognitoforms.com/f/Rk6w7cBZAEaEdxtQ9zof7w/2

Deixa un comentari