El 10è Simposi Casteller a les Decennals de Valls compta amb Joan Huguet com a ponent de la taula rodona sobre “Els castells com a model inclusiu”

  • Les inscripcions ja estan obertes, són gratuïtes i es poden realitzar on line
Foto: La Fura

El proper dissabte 29 de gener de 2022 dins el 10è Simposi Casteller de Catalunya, organitzat en el marc de les patrimonials Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls, Joan Huguet serà un dels ponents de la taula rodona de l’àmbit social “Els castells com a model inclusiu”, on el factor inclusiu s’aborda des de les perspectives de la immigració, l’àmbit universitari, la del col·lectiu LGTBIQ+, i la de com arriba una colla a la seva comunitat local.

En Joan Huguet Pàmies és actualment president dels Nens del Vendrell, colla gairebé centenària.  És membre de la colla des de l’any 1993, formant-ne part activa i ininterrompuda des del 2012.  Des d’aleshores, ha format part de diferents juntes, tant de la part tècnica com l’administrativa. 

Les inscripcions ja estan obertes, són gratuïtes i es poden realitzar on line. Donen accés als àmbits tècnic, social i enogastronòmic, que es poden seleccionar en el moment de realitzar la inscripció. És obligatòria la presentació del passaport covid.

Inscripcions: https://www.cognitoforms.com/f/Rk6w7cBZAEaEdxtQ9zof7w/1

En cas que vulgueu presentar comunicacions en la sessió oberta, ompliu també el següent formulari: https://www.cognitoforms.com/f/Rk6w7cBZAEaEdxtQ9zof7w/2

Deixa un comentari