Mònica Masó serà una de les ponents de la taula rodona “Els castells com a model inclusiu” en el 10è Simposi Casteller de Catalunya

  • Les inscripcions ja estan obertes, són gratuïtes i es poden realitzar on line

El proper dissabte 29 de gener de 2022 dins el 10è Simposi Casteller de Catalunya, organitzat en el marc de les patrimonials Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls, Mònica Masó serà una de les ponents de la taula rodona de l’àmbit social “Els castells com a model inclusiu”, on el factor inclusiu s’aborda des de les perspectives de la immigració, l’àmbit universitari, la del col•lectiu LGTBIQ+, i la de com arriba una colla a la seva comunitat local.

Pel que fa al currículum, a nivell casteller és marreca des de que era petita. Ha sigut quatre anys  ajudant de l’equip de canalla, un de vocal de canalla i tres de presidenta.

Laboralment, ha treballat més de 5 anys a Serveis Socials a Salt i altres pobles del Gironès, i des de fa 3 anys és treballadora social de l’EAP Gironès, referent a Salt.

Principalment, a nivell formatiu i per la feina s’ha especialitzat en violència masclista, violència familiar, abusos sexuals, intervenció per la protecció en la infància i el dol i  suïcidi en l’adolescència.

Les inscripcions ja estan obertes, són gratuïtes i es poden realitzar on line. Donen accés als àmbits tècnic, social i enogastronòmic, que es poden seleccionar en el moment de realitzar la inscripció. És obligatòria la presentació del passaport covid.

Inscripcions: https://www.cognitoforms.com/f/Rk6w7cBZAEaEdxtQ9zof7w/1

En cas que vulgueu presentar comunicacions en la sessió oberta, ompliu també el següent formulari: https://www.cognitoforms.com/f/Rk6w7cBZAEaEdxtQ9zof7w/2

Leave a Reply