El 10è Simposi Casteller de Catalunya presenta a Montserrat Albà com una de les ponents de la taula rodona “L’aportació de la dona als castells”

  • Les inscripcions ja estan obertes, són gratuïtes i es poden realitzar on line
Foto: Eix Diari

El proper dissabte 29 de gener de 2022 dins el 10è Simposi Casteller de Catalunya, organitzat en el marc de les patrimonials Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls, Montserrat Albà serà una de les ponents de la taula rodona de l’àmbit tècnic “L’aportació de la dona als castells”. Tractarà de la influència de la presència de la dona en el vessant tècnic dels castells amb algunes de les protagonistes que l’han feta possible des de la seva implicació directa.

És castellera de Bordegassos de Vilanova des del 1992, colla de la que en fou cap de canalla el 1998, 1999 i 2003, i cap de Colla entre els anys 2004 i 2005. Ha parat castells de 7 i 8 pisos en la posició de baix, així com de segon en la torre de 8 de la colla i els dos intents desmuntats de 3 de 9 amb folre. Al mateix temps, és empresària i pastissera de professió i mare de dues nenes.

Les inscripcions ja estan obertes, són gratuïtes i es poden realitzar on line. Donen accés als àmbits tècnic, social i enogastronòmic, que es poden seleccionar en el moment de realitzar la inscripció. És obligatòria la presentació del passaport covid.

Inscripcions: https://www.cognitoforms.com/f/Rk6w7cBZAEaEdxtQ9zof7w/1

En cas que vulgueu presentar comunicacions en la sessió oberta, ompliu també el següent formulari: https://www.cognitoforms.com/f/Rk6w7cBZAEaEdxtQ9zof7w/2

Deixa un comentari