Olot TV enregistra barraques de Mont-roig pel programa “Paisatges encreuats”

El divendres 25 de febrer de 2022, un equip de d’Olot TV va visitar Mont-roig per enregistrar algunes de les barraques de pedra seca, 5 de les quals són BCIN (Bé Cultural d’Interès Nacional). Vegeu: https://pedrasecamont-roig.com/ .

Serà pel episodi del programa “Paisatges Encreuats” dedicat a “la Plana de l’Hospitalet de l’Infant”, una de les “unitats de paisatge” del “Camp de Tarragona” (segons la terminologia de l’Observatori del paisatge de Catalunya, vegeu: http://www.catpaisatge.net/cat/documentacio_coedi_3.php

S’emetrà el mes de maig de 2022 a la Xarxa de Televisions Locals.

Van enregistrar les barraques del Jaume de la Cota i la de les Atzavares, catalogades a “Wikipedra” amb els codis 2248 i 2249, respectivament. Varen entrevistar a l’Esther Bargalló, del Grup barracaire de Mont-roig i vicepresidenta de l’APSAT.

Olot TV va utilitzar un dron per aconseguir una major diversificació d’imatges de les barraques i el seu entorn.

Aquest programa, “Paisatges encreuats”, té el suport tècnic de l’Observatori del Paisatge de Catalunya.

Leave a Reply