TAULA RODONA I PROJECCIÓ: Vides de Sal. Un audiovisual etnogràfic de les relacions humanes amb el mar

4 de maig de 2022 a les 18.00h.

En el marc del Programa Cultura Viva 2022 us convidem a la projecció i debat del documental: Vides de sal: un audiovisual etnogràfic que presenta un retrat viu, actual i realista de la situació de la pesca i de la seva gent partint de diferents experiències i trajectòries de vida. Es mostra quins són els reptes i les dificultats a les que ha de fer front el sector en un context de sobreexplotació dels recursos, canvi climàtic i creixement accelerat de la indústria turística i activitats econòmiques marítimes al territori català.

Hi intervindran: JORDI GRAU, Antropòleg (UAB), SÍLVIA GÓMEZ MESTRES, Antropòloga (UAB) i directora del documental, ANNA BOZZANO, Biòloga marina i turisme pesquer, CRISTINA CAPARRÓS, Armadora i comercialitzadora de producte pesquer, MARIBEL CERA, Pescadora artesanal de La Ràpita.

Lloc: Museu Marítim de Barcelona (entrada lliure)

Organitza: Institut Català d’Antropologia (ICA) i Museu Marítim de Barcelona (MMB). Amb la col·laboració de: Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya-Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial.

Deixa un comentari