9è Mercat de les Herbes de la Ratafia

Aquest cap de setmana tindrà lloc el 9è Mercat Herbes de la Ratafia de Santa Coloma de Farners. El mercat ens convida a plantar-nos i reconnectar amb coneixements remeiers que ens inspirin i ens ajudin a imaginar una alternativa sostenible, sana i justa. La programació d’enguany inclou conferències i sortides per compartir el coneixement etnobotànic, tastos i tallers per recuperar remeis i receptes amb plantes oblidades, així com espectacles i concerts per recuperar el carrer i les places després de dues edicions en format reduït (vegeu programa)

El grup de recerca EtnoBioFiC de la Universitat de Barcelona i l’Institut botànic de Barcelona (IBB, CSIC-Ajuntament de Barcelona) hi col·labora amb la xerrada que porta per títol ‘Begudes tradicionals elaborades amb plantes’ i que tindrà lloc el dissabte 30 d’abril a les 17h a la Casa de la Paraula.

Us hi esperem!

Deixa un comentari