La formació en pedra seca: propostes i reptes per a una articulació a Catalunya

Videojornada
19 de maig de 2002, de 18.00 a 20.15

El primer bloc, Impuls de la formació i certificació de l’ofici de marger: iniciatives de l’administració local, presentarà els projectes impulsats per l’Ajuntament de Roses i l’Ajuntament de les Preses, així com la proposta inicial de l’Ajuntament de Canyelles. 

El segon bloc, L’ensenyament de la pedra seca a Cicles Formatius existents, tractarà sobre la viabilitat de l’encaix de la pedra seca en el marc dels cicles formatius existents actualment a Catalunya, a partir de l’experiència de l’Institut Mollerussa i de la nova proposta de l’INS Garrotxa.

Al tercer bloc, El context mallorquí i el context català, podrem conèixer de primera mà les polítiques i actuacions per a la formació i acreditació dels margers que s’estan duent a terme a Mallorca i, d’altra banda, copsar l’estat de la qüestió a Catalunya, les dificultats, els reptes i les potencialitats a les quals s’enfronta la implantació d’aquest ensenyament.

Si hi estàs interessat, pots realitzar inscripció a l’enllaç: 

www.collaboraxpaisatge.cat/videojornada-formacio/

T’adjuntem el programa complet de la videojornada, que s’emetrà en directe al canal YouTube de COL·LABORAxPAISATGE: https://ja.cat/DdpD0

Deixa un comentari