Cicle de conferències – Parc Natural del Montsant

Comença l’estiu i amb ell les nostres activitats sobre divulgació del patrimoni etnològic i la cultura popular. Enguany, com cada any, Carrutxa se submergeix en pràctiques, història, rituals i festes que identifiquen els territoris que conformen el Parc Natural de la Serra de Montsant.

Aquest cop es parlarà de la Guerra Civil espanyola al municipi de Cabacès, on es va ubicar un camp de presoners i on també s’ha documentat i posat en valor, recentment, un tram de trinxeres. També es difondrà la recerca efectuada per l’entitat sobre l’ofici de ramader a la comarca del Priorat, realitzada, entre d’altres materials, amb memòria personal. Finalment, la festa i les tradicions seran un darrer àmbit en què el foc en serà un dels indiscutibles protagonistes.

Deixa un comentari