Nova sessió de la Mostra de Cinema Etnogràfic al Museu Etnogràfic de Ripoll

“Vull ser pastora” de Maria Velasco será la protagonista d’una nova sessió de la Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic organitzada des del Museu del Ter en el marc de l’’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial, de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural  de la Generalitat de Catalunya. Enguany es celebra la 12ª Mostra i des de fa unes edicions té caràcter multiseu i combina filmacions amateurs antigues amb documentals i pel·lícules de ficció actuals, sempre amb el denominador comú de ser, d’una manera o altra, testimonis de formes de vida que es donen en la nostra societat.

En aquest cas, el documental retrata la història de la Cati, una pastora de vuitanta anys que cada dia pastura el ramat en terres empordaneses. Viu i treballa sola, però tot i la duresa de l’ofici afronta el dia a dia amb energia i felicitat. Una història senzilla, però commovedora que reflexiona sobre el valor de la vida. 

Data: Dissabte 15 d’octubre a les 19h

Població i lloc: Museu Etnogràfic de Ripoll. Plaça Abat Oliba s/n.

Per a més informació: www.museudelter.cat – 938515176 – info@museudelter.cat

Deixa un comentari