El grup de Trialers de Taradell, a la Mostra de Cinema Etnogràfic

Fa més de quaranta anys que el “grup de trialers de Taradell” es reuneixen per gaudir de la seva passió. En aquesta sessió de la mostra de cinema etnogràfic veurem filmacions de sortides, trials i indoors  realitzades pel Grup de Trialers de Taradell des dels seus orígens, l’any 1977, fins a l’actualitat, que permetrà repassar la història  d’aquesta entitat taradellenca amb els seus protagonistes així com l’evolució d’aquest esport. Al final de la projecció es farà tertúlia amb els protagonistes.

La sessió forma part de la Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic organitzada des del Museu del Ter en el marc de l’’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial, de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural  de la Generalitat de Catalunya. Enguany es celebra la 12ª Mostra i combina filmacions amateurs antigues amb documentals i pel·lícules de ficció actuals, sempre amb el denominador comú de ser, d’una manera o altra, testimonis de formes de vida que es donen en la nostra societat. En aquesta ocasió ser a partir d’imatges enregistrades per Joan Serra entre els anys 70 i 90 del segle XX. La sessió s’organitza conjuntament amb el Grup de Recerca Local i Arxiu Fotogràfic de Taradell.  

Data: Dijous 27 d’octubre a les 19h            

Població i lloc: Taradell. Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Carretera de Balenyà 101.

Per a més informació: www.museudelter.cat – 938515176 – info@museudelter.cat

Deixa un comentari