“Sant Joan i la Flama del Canigó”

El Museu del Ter acull l’exposició “Sant Joan i la Flama del Canigó”. L’exposició repassa la historia de la flama del Canigó des del 1960 fins al 2016 a través de cartells i postals de la celebració. L’any 1955 un veí de la Catalunya del Nord va tenir la iniciativa d’encendre els Focs de Sant Joan dalt la muntanya del Canigó i des d’allà repartir-lo pels Països Catalans. Al llarg dels anys aquesta tradició s’ha anat estenent per tots els territoris fins als nostres dies.
L’exposició “Sant Joan i la Flama del Canigó”, organitzada per Flama del Canigó TRADICAT i Tradifoc Manlleu, proposa un recorregut per la història de la flama des del 1960 fins al 2016 a través de cartells i postals de la celebració.

Data: Inauguració el 19 de juliol de 2023 a les 19.30h

Lloc: Museu del Ter. Plaça de les Dones del Ter, 1. Manlleu

Per a més informació: www.museudelter.cat – 938515176 – info@museudelter.cat

L’exposició es podrà visitar del 19 de juliol al 24 de setembre de 2023

Deixa un comentari