6è congrés internacional. Patrimoni immaterial i educació: pont entre escola i societat

Ourense (Galícia) i Vilarelho da Raia (Chaves, Portugal)
16, 17 i 18 de novembre de 2023

Coincidint amb el 20è aniversari de la Convenció per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial, l’associació cultural pedagògica gallega Ponte…Nas Ondas!, la Universitat de Vigo, la Universitat de Trás-os-Montes e Alto Douro i el Centro de Cultura Popular Xaquín Lourenzo organitzen aquest congrés, amb la finalitat principal de reflexionar sobre els efectes de la seva aplicació, i també sobre el paper de l’educació superior en la identificació, valoració, interpretació i dinamització del patrimoni cultural immaterial a través de l’educació.

Crida a la presentació de comunicacions:

S’accepten comunicacions orals, textuals i audiovisuals lliures en relació amb la temàtica de la relació entre el patrimoni cultural immaterial i l’educació des d’una perspectiva àmplia i des d’una mirada multidisciplinària. Les persones interessades hauran d’enviar un resum-abstract amb el límit de 300 paraules en el qual exposaran les seves propostes (tècniques, científiques, acadèmiques…).

Data límit per a la presentació de propostes de comunicació: 31 d’octubre de 2023

Deixa un comentari